Gulas secuiesc

Ingrediente: 
500g carne de vita
1 ceapa rosie
1 lingurita de sare si de  boia de ardei dulce
1/4 lingurita piper
chimion
500g cartofi
faina
1 ou.

Gustul supei este mai bun daca se fierbe în ceaun, pe foc deschis.
Se caleste ceapa taiata marunt în grasime (de preferat untura de porc- mangalita).

Se adauga carnea de vita spalata si taiata cubulete. Se presara cu boiaua, sarea , piperul si chimionul si se fierbe la foc domol.

Când carnea s-a înmuiat pe jumatate, se adauga cartofii taiati cubulete, se mai adauga apa fierbinte si se lasa sa fiarba pâna ce cartofii se înmoaie si ei pe jumatate.

Din 5 linguri de faina, 1 ou si putina sare amestecate, se rup galuste mici în supa.

Se condimenteaza cu pasta de ardei, chimion si se lasa sa fiarba si galustele. La servire se adauga frunze de patrunjel maruntite.

(Dieta noastra cea de toate zilele)

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.