Chili con carne

Ingrediente:

2 cepe medii
2-3 catei usturoi
2 morcovi
2 ardei rosii
ulei de masline
1 lingurita boia iute
1 lingurita chimen
1 lingurita scortisoara
Sare si piper
1 conserva 400 g naut
1 conserva 400 g fasole
1 conserva 400 g rosii tocate
500 g carne tocata de vitel
1 lingurita coriandru
2 linguri Otet balsamic

Se curata si se toaca fin ceapa, usturoiul si morcovii. Se curata ardeii rosii si se toaca mare.
Se pun legumele tocate intr-o oala mare cu doua linguri de ulei de masline. Se adauga boiaua, chimenul, scortisoara, sarea si piperul.
Amestecati compozitia pana se rumeneste usor si se inmoaie. Se adauga conserva de naut, fasolea si rosiile. La final adaugati carnea tocata, otetul balsamic si potriviti de sare si piper.
Se lasa la foc mic amestecand din cand in cand, timp de o ora.

 

 

 

Texas chili con carne 🙂

 

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.